Veelgestelde vragen

Wat jammer dat er iets tussen is gekomen! Annuleren kan alleen op voorwaarde van vooraf gedefinieerde annuleringskosten of met een annuleringsverzekering, zoals vastgelegd in onze algemene voorwaarden. We hopen je uiteraard gewoon te kunnen ontvangen binnenkort!

We controleren dagelijks de binnengekomen reserveringen. We nemen altijd even contact met je op om de details door te nemen. Op het moment dat de reservering qua dag en tijdstip mogelijk is, zetten we hem gelijk voor jullie in optie. Nadat we met je gesproken hebben, sturen we je meer informatie over de locatie en de catering mogelijkheden. Indien je de locatie wenst te bevestigen, sturen we een opdrachtbevestiging. Zodra deze ondertekend retour is gestuurd, reserveren we de ruimte op de dag en het tijdstip naar keuze definitief voor je. Doe je een aanvraag in het weekend, dan nemen we de eerstvolgende werkdag contact met je op.

U kunt de Grote Werf huren voor vergaderingen, presentaties, workshops etc. Bel ons op 030-7271093 om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, het is mogelijk om de ruimte meerdere dagen achter elkaar te huren, of om beide ruimtes tegelijk te huren. Hiervoor maken we dan graag een offerte op maat. Neem contact met ons op via het contactformulier, geef je voorkeuren aan, en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de details door te nemen. Je kunt ons ook altijd bellen op  030-7271093 uiteraard!

Ja, dit  kan. Graag horen wij dit 10 werkdagen voorafgaande aan het event zodat wij er rekening mee kunnen houden en een zo lekker mogelijke lunch voor jou kunnen verzorgen.

Wil je bepaalde posters, roll-up banners of andere materialen met je eigen logo laten terugkomen? Dat kan uiteraard. Ook je eigen notitieblokjes en pennen in plaats van onze vergaderdocumenten kun je prima meenemen. Daar doen we zeker niet moeilijk over! Met plakband of ander verwijderbaar kleefmateriaal kunnen bordjes op de deuren worden aangebracht die volledig in je eigen huisstijl zijn. Het is niet toegestaan om papier etc. op te hangen op de binnenmuren. De Grote Werf is een authentieke werfkelder, de muren kunnen broos zijn.

In overleg is het mogelijk eigen eten en drinken mee te nemen. Bel ons op 030-7271093 om de mogelijkheden te bespreken.

Bij het bevestigen van de locatie geef je het definitief aantal personen door. Vanaf de bevestiging tot 10 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst kun je dit aantal met een maximum van 10% naar beneden bijstellen (wijzigingen naar boven worden in overleg bekeken). Latere wijzigingen m.b.t. het naar beneden bijstellen van het aantal personen worden niet doorgevoerd.

De Grote Werf is gevestigd in een middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht ter hoogte van nummer 201. U daalt de trap af naar beneden tegenover de winkel Jason King. Aan uw rechterhand vindt u onze vergaderruimte.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage Springweg (Strosteeg 82 te Utrect)

In De Grote Werf zijn verschillende opstellingen mogelijk. De maximale capaciteit is bij een receptieopstelling.

Blokopstelling: 28 personen
Theateropstelling: 45 personen
Receptieopstelling: 60 personen

We sturen je via e-mail een bevestiging van de reservering. Eventueel vragen we je nog om enkele gegevens aan te vullen en sturen je daarna de factuur. Het is noodzakelijk de factuur te voldoen voordat jouw meeting plaatsvindt. Als jouw organisatie langere betaaltermijnen hanteert of er is een  last-minute boeking, dan spreken we telefonisch af hoe je aan de betaling kunt voldoen.